tirsdag den 7. januar 2014

Noget om at være en glad skolepige...

Så er vi kommet godt ind i det nye år på Ålykkevej. Hverdagen er startet og det er faktisk slet ikke så slemt endda!

Det er ikke super tiltrækkende at være matrialistisk men tillad mig lige at være det et øjeblik. Jeg er simpelhen SÅ glad og taknemmelig over alle de fine ting jeg har fået i julegave. Og ikke mindst i juledagene hvor jeg blev beriget med den dejlige Magbook pro. Hvor heldig har man lov at være:0)

 Pt går jeg jo til engelsk og hvis alt klapper skal jeg snart udvide mine forholdsvis små kompetencer inden for IT til lidt mere. Jeg håber at komme på et 6 ugers kursus i Photoshop, Indesign og Illostrator. Det er vildt spændenden synes jeg. 
 Min skønne veninde fra Singapore berigede mig men en lille bunke kort i lækre farver med fine citater. Spot on, fantastisk gave! Hun var på juleferie med familien her i Danmark. Hun har taget sig til at ses med mig hele to gange. Det er meget værdsat!
Og så denne smuksak! Min nye skoletaske! Julegave fra manden i huset. For lang tid siden fandt jeg den på nettet, fra Indien intet mindre. Det lykkedes ham at overbevise mig om at den fik jeg IHVERTFALD IKKE! Så glæden var stor da den blev pakket ud...

Kladehæftet stammer fra bypepe (ja, 3 fine kladehæfter er da slet ikke i overkanten til 1 fag, vel) Hun laver sådan nogle fine ting. Og da pakken kom med posten var der også en lille overraskelse i:)


I det nye år, skole, kursus, optagelselsprøve... Bare kom an, jeg er SÅ klar!!!!

MYS


2 kommentarer:

 1. Notesbøger kan man aldrig få for mange af ;)
  Sikke en lækker taske, den kan jeg godt forstå, du blev glad for.

  SvarSlet
 2. Åh så herlig med macbook, det har jeg også :)

  Åh så kos med hilsen fra deg og for noen vakre ord inne hos meg i dag. De pompomsene på første bildet kan du lage selv ja :) Klikk her http://www.marthastewart.com/265163/pom-poms-and-luminarias-how-to

  klem

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når jeg hører fra DIG;)