...hvid hvede!
Denne mel er ikke så grov i strukturen men inderholder masser af fiber. På den måde kan man få lyse boller som rent faktisk er super sunde.
Jeg har bagt bolle efter en opskrift fra min svigermor. Her er dog tilsat en masse grovere mel-typer for det spiser vi her i huset.
Disse bolle behøver jeg slet ikke have hænderne i. De sættes bare på bagepladen med en ske. ME LIKE:-)
Man kan jo gøre med melen som man vil, altså ren mængde mæssig. Men husk dejen ikke må blive for tør. Det er en balance gang. Er den for tynd bliver bollerne meget flade og for tør, bliver de hårde og tørre.Ælde ælde:-) dejlig nem når man har maskinen til det..
Jeg pensler dejen med mælk inden bagning...
Wupti, dejlige lækre boller
Go søndag derude!
Mys
Hei søte!
SvarSletJeg må takke for alle fine kommentarer inne hos meg - du er herlig!
Takk for tips ang hvit hvete :)
Ønsker deg en fabelaktig start på uken! Her skal resten av kvelden brukes på en etterlengtet bloggerunde, tiden strekker dessverre ikke til lenger *uff*
Klemklem
Velbekomme Maia.
SletHvis jeg er en flittig pige og skriver ofte på min blog bliver jeg måske så dygtig som dig en dag:)